Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sniktitt på Full Throttle 2

E3 2003: Verdens barskeste hakeparti gjør comeback. Lucasarts tar oss med på kjøretur med Ben.

Full Throttle 2 Hell on W
Full Throttle vakte i sin tid stor oppsikt og begeistring med sine overdimensjonerte tegneserieaktige karikerte figurer og herlig humoristiske stil. Oppfølgeren Full Throttle: Hell on Wheels, som lanseres nå til høsten, følger samme formel – med et par nye innskudd.

Ben er tilbake

Du spiller fremdeles kjevefagre Ben fra motorsykkelgjengen Polecats, og igjen er det stridigheter med andre slemme sykkelgjenger som legger grunnlaget for handlingen.

Dialog og utforsking i tradisjonell adventure-stil er fremdeles en vesentlig del av pakka, og Lucasarts kan faktisk også glede FT-fans med å inkludere det samme »hodeskall-meny-grensesnittet som ble brukt i forgjengeren.

Landeveiskrigeren

Naturligvis blir det også igjen gjensyn med kjøresekvenser på motorveien, inkludert rullende basketak med andre sykkelbøller på veien.

Men nå er også nærkamp og slåssing lagt inn som en integrert del av handlingen, og et helt nytt sanntids kampsystem lar deg denge løs på motstanderne med alt du måtte kunne plukke opp av stoler, planker, eller annet inventar som ligger strødd rundt omkring.


(Du trenger Flash Player for å se skjermbildene.)

Grafikken er pen, funksjonell, og herlig karikert – men på ingen måte overveldende. For her er det humor, handling, og ikke minst personlighet som gjelder.

Og det ser absolutt ut som om Lucasarts igjen har funnet tonen – sekvensen vi fikk demonstrert bak lukkede dører involverte det særdeles utidige tyveriet av Bens motorsykkel, en trailerpark full av overraskelser, og et fullt rockeband med Elvis-frisyrer.

Mye av musikken i spillet vil også leveres av et eller flere kjente band, men nøyaktig hvem har foreløpig ikke blitt annonsert.

Spillet er altså på vei senere i år, og kommer ut både på PC, Playstation 2, og Xbox.

Se forøvrig fullthrottle.lucasarts.com for å se den nye traileren til spillet.

Stikkord: pc, playstation, spilltester, xbox