Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mobilen blir bookmaker

Et lite program til mobiltelefonen skal gjøre det enklere å levere tipperekka eller lottotallene med mobilen.

veddemobil
Om kort tid blir det mulig å laste ned et lite program til mobiltelefoner med Javastøtte. Programmet lar deg delta i pengespill uten å måtte oppsøke kommisjonæren eller koble deg opp på en PC.

Oppdatert

Programmet kalles MBet, og kan installeres på mobiltelefonen ved hjelp av en SMS. Programmet baserer seg på GPRS for å holde telefonen fortløpende oppdatert om utviklingen i ulike spill.

Tjenesten er allerede lansert i Australia, der kunder kan registrere seg hos SportOdds og opprette en egen spillkonto. Deretter kan de vedde på en rekke ulike sportsbegivenheter. I løpet av de nærmeste tre månedene skal det også bli mulig å spille med kredittkort.

Store penger

Markedet for pengespill er i Australia på 10 milliarder dollar årlig. Bookmaker og SportOdds-sjef Con Kafataris sier til AustralianIT at han tror veddemål via mobilen vil stå for mer enn halvparten av denne omsetningen innen fem år.

MMS

Det gjøres også forsøk der den som plasserer en innsats får tilbake en MMS som viser resultatet av veddemålet. Det kan være et filmklipp med scoringene i en fotballkamp eller det kan være den siste innspurten i et hesteveddeløp.

SportOdds går om kort tid inn på det engelske markedet.

Annonse
Stikkord: Mobil