Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nytt Palm OS klart i år

Palm OS6 vil være klart innen utgangen av året. Men vi vil neppe kunne ta det i bruk før om halvannet år.

Palm Zire 71
Palm vil i dag gi utviklere en sniktitt på hva det nye operativsystemet inneholder. Hensikten er å få utviklerne til å begynne å tenke langsiktig utvikling av Palm-applikasjoner.

Bygget fra bunnen

Direktør i PalmSource, Dave Nagel sier til News.com at OS6 er den naturlige utviklingen inn i fremtiden. – OS-et er bygget opp nær sagt helt fra bunnen av med fokus på trådløs dataoverføring, sier han.

Sømløs overgang

Dagens sniktitt vil også inneholde informasjon om hvordan en kan få til en problemfri overgang mellom programmer skrevet for Palm OS5 og OS6, og hvordan disse programmene kan nyttiggjøre seg den forbedrede funksjonaliteten som er forventet i OS6.

Stikkord: Mobil