Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Pirater mikser Madonna

Popdronningens utspill mot musikkpirater blir omgjort til uoffisielle Madonna-remixer på nettet.

Madonna (igjen)
De som var på utkikk på Kazaa etter en tidlig lansering av albumet «American Life» risikerte å i stedet bruke tid på å laste ned en falsk lokkedue fra platebransjen: filene som ser ut til å inneholde MP3-versjoner av samtlige låter fra Madonnas siste album besto i stedet av gjentatt korte looper hvor divaen spør «What the fuck do you think you’re doing?»

Hackere svarte kontant ved å hacke seg inn på Madonnas hjemmesider og legge ut hele «American Life» som fritt nedlastbare MP3-filer

Men en rekke inspirerte pirater og hobbymusikere har sett sitt snitt til å lage remixer og «mashups» ved å sample Madonnas antipirat-utspill. Det arrangeres nå til og med remix-konkurranser for førstepremien er «boikott RIAA»-T-skjorter, ifølge nyhetstjenesten Reuters.

Eksempelvis kan man ta en titt på The Madonna Remix Project

Stikkord: fildeling, internett