Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nå blir SMS billigere

Torsdag senket Telenor prisen på tekstmeldinger fra en krone til 69 øre. I går fulgte Netcom etter.

SMS generell
Netcom har lenge gått med planer om å senke SMS-prisen sier kommunikasjonssjef Guri Wormdahl til Aftenposten. Netcom oppgir det gode fjorårsresultatet som årsaken til prisfallet, som for Netcom vil gjelde fra 1. juni.

Legger om prisstrukturen

– I motsetning til Netcom senker vi prisen både på samtaler og på SMS, sier informasjonssjef i Telenor Mobil, Sigurd Sandvin. Han sier det er konkurransen som gjør at det nå er naturlig å senke prisene. Taletidprisene vil variere fra 89 avhengig av abonnement. Hele Telenors prisstruktur skal være gjort om innen 16. juni.

Kan bli enda billigere

Selskapet Teletopia med direktør Robert Hercz i spissen har siden 1998 forsøkt å komme inn på det norske SMS-markedet. Han håper prisfallet denne gangen skal gjøre det mulig å komme inn på markedet med enda lavere priser. Samtidig sier han Telenors priskutt kan være et strategisk grep for å umuliggjøre Teletopias inntreden på markedet, skriver Aftenposten.

Stikkord: Mobil