cisco iptelefon

Annonse


Trådløs IP-telefon fra Cisco

cisco iptelefonCiscos nye trådløse telefon skal få navnet 7920, og kommuniserer kun via standarden IEEE 802.11b, som er basis for dagens ip-soner, og er tenkt å bli et kommunikasjonsverktøy for bruk internt i bedriftene, forteller Charlie Giancarlo, senior visepresident for switching, voice og carrier-systemer hos Cisco, som viste den nye ip-mobilen ved Cisco Partner Summit i Las Vegas i påsken.

PDA-konkurrent

7920 blir derved et alternativ til Ciscos 7960 ip-telefon, som er en fasttelefon koblet til datanettet, melder The Feature. Ip-mobilen kobler brukeren til selskapets ip-telefonsentral med et lignende grensesnitt, og skal gi brukerne tilgang til de samme tjenestene som den fastkoblede modellen.

Den kan dermed bli en konkurrent til pda-er i bedrifter som har mange mobile ansatte i bygningen, som for eksempel i dagligvarehandelen.

Mobil-støtte kommer

Men Cisco gir seg ikke med det. Giancarlo opplyser at Cisco også er i samtaler med mobiltelefon-produsenter om muligheten for også å legge inn vanlig mobiltelefoni-tilkobling i apparatene.

Annonse