Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Storslipp på trådløse telefoner

Siemens har stor tro på trådløse hjemmetelefoner, og lanserer nå hele seks nye designer-modeller i Gigaset-serien.

Siemens Gigaset
Paris (ITavisen.no): Ved et arrangement i fasjonable omgivelser i Paris denne uken presenterte Siemens sin visjon for hvordan et moteriktig og moderne menneske skal få et mest mulig harmonisk forhold til kommunikasjonsteknologi i hjemmet.

Den viktigste ingrediensen i denne oppskriften er naturligvis Siemens nye serie med trådløse fasttelefoner, som skal spres strategisk rundt omkring i huset (forskning viser at badekaret er populært for lange telefonsamtaler) i store kvanta. «Seks telefoner burde være passe for en kjernefamilie», lot vi oss fortelle.

Design og funksjon

Mens Siemens understreker hvor viktig design og fargevalg er i de nye Gigaset-modellene, har de også sørget for å tilby modeller med variert funksjonalitet – inkludert talestyring, valg av ringetoner, handsfree, og barnevakt-modus.

– Det er fremdeles et enormt marked for fasttelefoner, og her er det helt andre kriterier som gjelder enn for mobiltelefoner. Modellene bør være større og mer behagelige, samtidig som vi nå gir dem mye av funksjonaliteten du har blitt vant til å finne i mobilen, sier markedssjef Jürgen Walter.

Det er naturligvis leit at SMS over fasttelefoner bare fungerer for ISDN i Norge, siden dette presenteres som en av de viktigste ekstrafunksjonene i de fleste av de nye Siemens-telefonene.

En komplett oversikt over de nye Gigaset-modellene finner du her.