Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Brenn 1.2 GB på én CD

De nye Plextor-brennerne klarer å presse 1,2 gigabyte data inn på en standard 99-minutters CD-plate.

Plextor Premium
Nye PlexWriter Premium stiller med Plextors GigaRec-teknologi, som tillater økt lagringskapasitet når man bruker standard CD-R plater. På denne måten kan 80-minutters plater romme nesten 1 gigabyte, mens 99-minutters CD-Rom kan presses til 1,2 gigabyte.

Ulempen med dette er at hvis man bruker GigaRec, kan det brente innholdet kun leses av spillere som støtter denne teknikken – altså i praksis det samme Plextor-drevet du brukte for å brenne platen med.

Kommer i mai

Brennerne skal være i handelen i løpet av mai. Ekstern Premium-U med USB 2.0 vil ha en veiledende pris på 1860 kroner, mens internversjonen vil koste 1122, inkl. mva.

For mer informasjon, se www.plextor.com

Stikkord: Maskinvare