Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Harddisk-MP3 fra Philips

Philips holder nå på å teste ut en harddisk-basert MP3-spiller som skal konkurrere med iPod og Nomad.

Philips HD100
Det er mange om beinet når det gjelder MP3-spillere med stor lagringskapsitet.Apple har sin iPod, og Creative har sin Nomad. For å nevne de to mest solgte.

Philips skryter imidlertid av at deres modell er minst og lettest, med en vekt på 167 gram.

Tar opp i MP3

Mens i Pod bare kan importere filer som allerede er rippet på PC eller Mac, kan den nye Philips-modellen også kunne komprimere lyd på direkten via mikrofon-inngangen.

Dette er i og for seg ikke noe nytt. Archos har en harddisk-modell som gjør det samme, og ellers finnes det flust med både kortbaserte spillere og PC-programvare som gjør det.

15 GB

Philips-utgaven er utstyrt med USB2, og støtter både WMA og MP3. I tilleg har den en fem bånds equalizer Hver av låtene kan forprogrammeres med fire faste innstillinger.

Lagringskapasiteten er på 15 GB, mens Apple kjører 20 GB og Creative hele 40 i sine toppmodeller.

Vær med på test!

Prisen er ennå ikke kjent, men vi vil tippe den vil ligge et godt stykke under Nomad og iPod. Tradisjonelt pelier Philips å prise sine produkter svært aggressivt i markedet.

HD100, som modellen heter, er for tiden ute til betatest hos brukerne. Alle over 12 år kan melde seg på, og 50 heldige vil få en HD100 i posten til test. Mer opplysninger finner du HER

Stikkord: lydogbilde