Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Adobe klar med Acrobat 6

I mai kommer versjon 6 av Adobes Acrobat-programmer, inkludert en ny gratis leser.

Adobe Acrobat
Neste generasjon av applikasjoner for å skape dokumenter i Adobes Acrobat-format vil bestå av de tre programmene Acrobat Elements, Acrobat 6.0 Standard og Acrobat 6.0 Professional, i følge IDG News. Blant nyhetene i versjon 6 er bedre håndtering av digitale signaturer og forenklete rutiner for automatisk generering av Acrobat-dokumenter.

Kommer i mai

Acrobat Elements er allerede lansert, og selges til bedriftskunder med minimum tusen brukere per lisens. Dette er en forenklet versjon av programvaren for brukere som har behov for å kunne konvertere Office- og Outlook-dokumenter til PDF-filer på en kjapp og enkel måte.

Standard- og Professional-versjonene blir tilgjengelig i mai for Windows og Mac.

Ny Reader

Og for alle oss som bare er interessert i gratisprogrammet for å lese Acrobat-filer, ligger det også an til en oppgradert versjon i mai.

Leseren vil fremdeles være gratis å laste ned, men skifter nå navn fra Acrobat Reader til Adobe Reader.

Stikkord: programvare, windows