Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Slik skal Office 2003 selges

Microsoft lanserer ikke mindre enn seks versjoner av Office 2003 denne sommeren.

Office 2003
Når Microsofts Office 2003-programvare lanseres til sommeren, blir det mye å velge mellom.

Seks forskjellige hovedpakker skal rettes mot forskjellige kundegrupper. De nye applikasjonene InfoPath og OneNote skal selges som frittstående programmer, selv om de også legges ved Enterprise Edition-pakken.
  • Office 2003 Standard vil inneholde Word, Excel, PowerPoint og Outlook.
  • Office 2003 Professional tilfører i tillegg Access, Publisher, og Business Contact Manager for Outlook til innholdet i Standard-pakken.
  • Office 2003 Basic er et nedstrippet tilbud, utstyrt kun med Word, Excel og Outlook. Denne versjonen tilbys PC-produsenter for å installeres i nye maskiner, og vil ikke selges i butikkene på vanlig måte.
  • Office 2003 Small Business er ymtet på små- og mellomstore bedrifter, og inneholder alt fra Standard-pakken, i tillegg til Publisher og Business Contact Manger for Outlook.
  • Office 2003 Professional Enterprise Edition er kun tilgjengelig for Microsofts bedriftskunder med volumlisenser, og inneholder alt fra Professinal-pakken, såvel som OneNote og Infopath.
  • Office Student and Teacher Edition 2003
    vil være både billigere og mindre restriktiv enn XP-versjonen. Pakken inneholder Word, Excel, Outlook og Powerpoint, kan kjøpes av alle med en lærer eller student i husholdningen, og installeres på opptil tre maskiner. Lisensen går heller ikke ut etter eksamen 🙂
Frontpage 2003, Visio 2003 og Project 2003 skal også selges som frittstående programmer.

Norske priser er foreløpig ikke annonsert.

Se forøvrig www.microsoft.com/office.

Stikkord: programvare, windows