Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Voldsbombe får norsk distributør

Den skandinaviske importøren bak GTA 3 fornekter seg ikke, og drister seg til å selge det særs kontroversielle spillet Postal 2.

Postal 2 skjermbilde
Postal 2 blir verdens kanskje voldeligste og mest groteske dataspill hittil. Allerede vurderes spillet bannlyst i flere land, på grunn av påstått rasistisk, homofobisk, og generelt sett spekulativt innhold.

Og skulle noen større importører her til lands først sette produktet på lanseringslisten sin, så er det kanskje ikke så rart at det blir nettopp K.E. Media – selskapet som forlengst har påkalt seg Kultur- og Familiedepartementets, Forbrukerrådets og Barneombudets vrede med voldstunge titler som Grand Theft Auto 3-spillene og State of Emergency.

Postal 2 skal distribueres på normal måte til Danmark, Finland, Sverige og Norge ved lansering for PC i andre kvartal 2003.

– Verre enn Marylin Manson

I sin annonsering av distribusjonsavtalen skryter K.E. Media av at det første Postal-spillet ble ulovliggjort i en rekke land, og trukket fra mange større butikkjeder verden over.

– Vi vil gjerne uttrykke vår dype takknemlighet til senator Liebermann i Connecticut for å inkludere Postal 1 på topp av listen over de tre værste tingene i Amerika, over Marilyn Manson og Calvin Kleins undertøy-reklamer, heter det i pressemeldingen.

Stikkord: pc, spilltester