Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fortsatt nedtur for Palm

Palm la i går frem tall som viser at selskapet tapte 173,2 millioner dollar i siste kvartal. Det tilsvarer 5,93 dollar per aksje.

Blant årsakene til de store tapene er kostnader knyttet til omstrukturering og nedbemanning, samt avskrivninger på eiendom. Ser en bort fra disse «engangskostnadene» var tapene på 26,5 millioner, omtrent som analytikerne forventet.

Nedjusterer

Det er bare et par uker siden Palm reduserte prognosene for forventet omsetning. Mens de tidligere hevdet at de ville omsette for mellom 230 og 250 millioner dollar hevder de nå at de vil havne på mellom 205 og 210 millioner. Årsaken er svikt i etterspørselen.

Meldingen ble mottatt med et børsfall på 2 prosent per aksje på Nasdaqbørsen. Da børsen stengte i går var verdien av en Palm-aksje 10,89 dollar, melder nyhetsbyrået AP.

Stikkord: Mobil