Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Mini-mini video og MP3

En bitte liten dings som heter D-snap lar deg filme video, knipse digitalbilder, lese inn meldinger og spille MP3-filer.

Foto: Espen Irwing Swang
Hvis målet er å ha mindre enn kameraten/venninna di er det stor sannsynlighet for at du kan stikke av med seieren ved å sikre deg denne lille boksen. Og gjør du det kjapt kan du til og med komme Lara Croft i forkjøpet!

SD

SV-AV 20 D-snap har til og med en 2» skjerm som lar deg se på bildene eller videoklippene du har tatt. Boksen har ikke uventet støtte for SD-kort, og på et 512 MB kort kan du lagre fra 1 time og 10 minutter til over 10 timer video avhengig av oppløsning (MPEG4). Alternativt kan du lagre fra 3520 til 14080 bilder. Kortet som følger med er imidlertid på beskjedne 32MB.

Koble til TV

Multimediadingsen kan også kobles til en TV så du kan se bilder og video-opptak på en stor skjerm. Selvsagt kan du også koble D-snap til en PC og sende opptakene dine med kommentarer som e-post.

D-snap kan du godt bære i skjortelomma. Boksen måler bare 61,7×25,9×74,6 millimeter og vekten er 92 gram. Kameraet har innbygget blits og tar bilder i VGA-format.

Rediger video

Det følger med programvare som lar deg organisere bildene og til og med redigere filmklippene (SD-MovieStage v.2.0). Et annet program, SD-Jukebox, lar deg rippe favorittmusikken og legge den på SD-kortet for avspilling i D-snap.

Tomb Raider

Når dingsen dukker opp i forretningene og hva den skal koste vites ikke. Uansett burde den være på plass når Lara Croft skaffer den ekstra reklame i den neste Tomb Raider filmen «The Cradle of Life». Denne filme slippes i USA 25. juli i år.

Stikkord: lydogbilde