Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Se video av Matrix-telefonen

Matrixtelefonen må sies å være et apparat for spesielt interesserte. Vi har sett nærmere på skapningen, som kun vil bli solgt i USA.

Samsung Matrixtelefon
Vi lot oss ikke imponere over denne telefonen, som viste seg å være en lett liten plastleke med mobiltelefon inni. Kvaliteten ser ut til å være på høyde med min sønns ertepistol. Den virket ikke lenge.

I forhåndsomtalen hørtes det ut som om dette skulle være en hi-tech greie med mikromotorer som løftet toppstykket opp og ned. Men det er det ikke. Mekanismen består i en fjær som får toppen til å sprette opp når du klemmer inn utløsermekanismen på sidene. Det er nesten like lekkert som utløsermekanismen på 5-kroners kulepenner.

Veiet og funnet…for lett?

Telefonen veier lite, noe som ytterligere bidrar til å trekke inntrykket ned. Normalt har vi lite imot lette telefoner. Men her sitter vi med en dings som ser ut som om den er tøff nok til å være med i krigen, eller i alle fall i Matrix, og så veier den ingen ting?

(*Du trenger siste versjon av Windows Media Player for å spille av denne videosnutten. Har du ikke det, kan du hente oppgradere systemet ditt her. Har du fremdeles problemer, aksesser videoen direkte HER)

Ikke til Norge

Men så skal telefonen altså ikke selges i Norge, eller i Europa for den del.

Men vi skal få Matrix-telefon her også, bare ikke denne. Trolig blir en av hi-endtelefonene med fargeskjerm og kamera lansert som Matrix-telefon i Norge. Ikke nødvendig vis fordi den er med i filmen, men fordi Samsung har brukt noen millioner på å få sitt varemerke knyttet til Matrix.

Vi kommer til å få se mange film-telefoner fra den kanten i årene som kommer. Hvert annet år sponser Samsung de Olympiske Leker. Men i de årene da det ikke er noe OL vil det i stedet bli sponsing av Hollywood-produksjoner. Samsung er tredje største mobilprodusent i verden og har ikke tenkt å stoppe med det.

Stikkord: Mobil