Hopp til navigasjon Hopp til innhold

«Verdens første digitale gadget»

De kaller det verdens første digitale gadget. Den påstanden får de selv stå inne for. Men ITCAM 7W er unektelig drømmen for en dingsofil!

Samsung Gadget
(CeBIT Hannover/ITavisen.no): Den lille boksen kan spille video, MP3 og knipse stillbilder. Og alt sammen lagres digitalt på den innbygde harddisken eller på et minnekort i MS-format (Memory Stick)

Harddisk recorder

Av utseende minner den om de minste digitale DV-kameraene. Men ITCAM har ingen bevegelige deler og lagrer ikke videoen på film. I stedet komprimeres den til MPEG4, som lastes inn på harddisken.

Sveitserkniv

Bildebrikken i dingsen er på 350.000 punkter. Det gir gode nok bilder til TV-skjermen, og med 25 bilder i sekundet i full størrelse er det ikke noe å utsette på brukeropplevelsen. Spilleren støtter både PAL og NTSC.

Verdens første digitale gadget?

Selv om denne videokameraenes sveitserkniv er liten har den 10x optisk zoom. Skjermen kan vendes helt rundt slik at kameraet fungerer som en liten videospiller med 2» skjerm. Skjermen er reflektiv LCD med støtte for 211.000 farger. Data, enten det nå er musikk eller andre filer, kan kjapt legges inn via USB 2.0. Spilleren har A/V inn og ut (kan ta opp digitalt fra PC).

Hva ITCAM W7 vil koste eller når den blir å finne som hyllevare hos Elkjøp aner vi ikke. Men vi kunne godt tenkt oss å hatt en.

Stikkord: digitalkamera, lydogbilde