Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nye effektbokser til Reason

Propellerheads byr på hele seks nye bokser til musikkprogrammet Reason 2, helt gratis.

Reason 2.5 boks
Reason 2 er kanskje det mest brukervennlige, prisgunstig, og fleksible studio-i-ett programmet tilgjengelig for elektroniske hobbymusikere i dag.

Programmet er bygd opp etter et studiorack-metafor, og det har lenge ligget i kortene at den modulære oppbygningen invitererer til oppgraderinger i form av nye effekt-«bokser» og synther..og det er nettopp dette den svenske utvikleren Propellerheads nå leverer med Reason 2.5.

Alle gode ting er seks

2.5-oppgraderingen inneholder ikke mindre enn seks nye bokser, hvorav de mest spennende er en mye etterlengtet (den originale klangboksen låter langt fra topp) klangmaskin ved navn RV7000 Advanced Reverb, en kombinert vocoder og equalizer ved navn BV512 Digital Vocoder, vrengboksen Scream 4 Sound Destruction Unit og en enkel «oppfetnings»-boks som heter UN-16 Unison.

Dessuten medfølger også to bokser som hjelper deg route signaler og holde orden på det virtuelle kabelverket: Spider Audio Merger & Splitter ogSpider CV Merger & Splitter

Disse godsakene vil nok få fart på kreativiteten igjen hos enhver Reason-bruker.

Gratis

Nøyaktig når v2.5 lanseres er ikke klart, men den gode nyheten er at oppdateringen fra Reason 2.0 er fullstendig gratis for registrerte brukere.

For mer informasjon, se www.propellerheads.se

Stikkord: programvare