Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nokia 7250 er her

Nokia har sluppet nye telefoner som perler på en snor. Nå er også prestisjetelefonen 7250 klar for butikkhyllene.

Nokia Music Stand
Nokia 7250 er en videreutvikling av 7210. Den største nyheten er det innbygde kameraet som faktisk tar rimelig gode bilder om du sammenligner med andre VGA-kameraer (kan fortsatt ikke måle seg med ordinære digitalkameraer).

Trendy

7250 er også på innholdssiden identisk med 7210. Vekten er noen gram høyere, men så har da også telefonen fått kamera.

Vi forventer at 7250 vil bli en telefon som selger godt til de mer trendbevisste. Kombinasjonen lilla med sorte striper gir et preg det er vanskelig å forholde seg helt nøytral til. Enten liker man det, eller så liker man det ikke. Men nokia kjører safe med sine utbyttbare deksler som lar deg velge stort sett de farger du vil.

Ikke Bluetooth

Nokia 7250 mangler Bluetooth. Det er en funksjon som vil bli savnet på denne telefonen, særlig fordi bluetooth gjør det så enkelt å utveksle logoer, bilder og ringetoner. Du kan selvsagt gjøre dette via Ir også, men da blir det straks en litt større operasjon.

Telefonen har FM-radio og er tilpasset den nye høyttalerladeren Music Stand (se link).

Dyr

Uten abonnement averteres telefonen til priser fra 4.300 kroner og opp til rundt 4.500 kroner. Det er samme prisnivå som 7210 har ligget på, og betyr at telefonen har et relativt stort publikum selv om den nok er for dyr til å havne blant de helt store volumselgerne.

Stikkord: Mobil