Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Stopper 1 milliard spam pr. dag

USAs største nettilbyder, AOL, stopper daglig 1 millard søplemail. Men fortsatt får kundene lassevis av dem…

AntiSpam
Dette melder MSNBC.com.

Trykk på knappen!

I siste versjon av AOLs nettprogramvare finnes det en knapp der du kan trykke for å melde fra om uønsket post. Og trykke – det gjør folk. Selskapet får inn fem og en halv million slike meldinger om dagen.

På grunnlag av disse dataene setter AOL opp filtre som siler ut søplemailen – eller såkalt spam som det heter på folkemunne.

40 prosent søppel

Likevel klager fortsatt abonnentene på at de mottar lassevis av uønsket post hver dag. Totalt regner man med at 40 prosent av all mail som sendes rundt om kring i verden faller inn under spam-kategorien.

Stikkord: internett