Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Norsk nettside for UFO-jegere

Disclosure Network Norway (DNN) skal avsløre hemmeligholdt teknologi og sannheten om UFOer.

Space station astronaut
Nettstedet Disclose Net er i store trekk en oversettelse av det amerikanske nettstedet Disclosure Project som vi skrev om i går (Les her). Men målet er å samle inn egen informasjon som kan bidra til å belyse spørsmål rundt utenomjordisk liv og teknologiske nyvinninger industrien forsøker å legge lokk på.

Evighetsmaskinen

Den viktigste teknologiske hemmeligheten skal visst nok være et lite apparat som utvikler energi fra vakuum (med andre ord fra ingen ting). Som en slags evighetsmaskin skal dette apparatet kunne varme opp hus, drive biler og sørge for å dekke våre energibehov i all fremtid.

Men et slikt apparat vil ødelegge for de store olje- og energiselskapene og må selvsagt holdes hemmelig. Det har makteliten så langt klart ved hjelp av trusler, bestikkelser, utpressing og sågar drap, om vi skal tro alt vi leser.

Ønsker vitner

På de norske nettsidene kan vi lese at DNN ønsker kontakt med førstehåndsvitner innen emnene ufo, avanserte framdriftssystemer og alternativ energi. Nettstedet ønsker kontakt med personer som har deltatt i relevante hendelser, som radaroperatører, flygere, politi, militære osv.

Sidene til DNN finner du her.

Stikkord: internett