Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nokiatrøbbel – igjen!

Har du problemer med å få din Nokia 6310i til å virke som den skal på Bluetooth er årsaken trolig å finne i telefonens programvare.

Nokia 6310
Det er konklusjonen John Leyden i Register trekker etter å ha forsøkt å komme til bunns i hvorfor så mange sliter med å få bluetooth til å fungere med 6310i. Flere lesere er oppgitt over at Nokias Bluetooth åpenbart bare fungerer mot en type adapter.

Får ikke svar

Du er altså avhengig av å benytte et proprietært Bluetoothadapter. The Register har gjort forsøk på å få Nokia til å forklare hva som er årsaken til at de har valgt en proprietær løsning, men til tross for at selskapet ved årsskiftet hadde 51.748 ansatte var de ikke i stand til å finne en eneste representant som kunne si noe om dette.

Problemet løst?

I en ny versjon av softwaren på 6310i skal dette være løst, hevder Nokia. Men foreløpig er det ingen som har fått anledning til å teste om dette stemmer. En annen ting er at 6310i er nokså ustabil på Ir og kabeltilkobling også, skriver Leyden.

Stikkord: Mobil