Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Splinter Cell på mobiltelefonen

Gameloft har nå 20 spilltitler tilgjengelig for nedlasting til mobilen. Siste skudd på stammen er Splinter Cell, det mest solgt spillet til Xbox sist jul.

Splinter Cell helt
Tom Clancys Splinter Cell er et spill der du er en hemmelig agent som skal ta deg inn i en russisk base. Mobilutgaven har usedvanlig god grafikk, og i motsetning til en del Javaspill vi har sett tidligere er bevegelsene i dette spillet jevne.

Klar for Nokia

Splinter Cell kan foreløpig spilles på telefoner fra Nokia og Motorola 720, men det vil komme versjoner som også kan spilles på andre telefoner. Gameloft opplyser at de prioriterer å utvikle spill for de mest solgte javatelefonene, og det kan derfor være at enkelte spill ikke finnes i versjoner for alle telefoner.

Java tar av?

Javaspill på mobiltelefoner er ventet å bli en av teleoperatørenes store inntektskilder i årene som kommer. Spillene kan lastes ned via WAP, fra Internett eller du kan ringe et overpriset telefonnummer i Frankrike. Når du har bestilt spillet du vil ha mottar du en tekstmelding. Denne inneholder en link, og ved å takke ja til å følge linken starter nedlastingen over WAP.

Selve nedlastingen går raskt, og koster lite. Til tross for at spillet virker godt gjennomarbeidet er størrelsen på filen du laster ned nokså beskjeden.

Stikkord: Mobil, spilltester