Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Apple-gründer uten dekning

Steve Wozniak, som grunnla Apple sammen med Steve Jobs, er nødt til å flytte. Årsak: Mobilen hans får ikke kontakt med basestasjonen.

Det er ikke med lett hjerte at multimillionæren pakker sakene og drar. Huset ligger i det fasjonable Los Gatos-strøket i San Francisco-bukta, og er i følge avisa Los Angeles Times uhyre velutstyrt hva teknologi angår.

Men ikke noe teleselskap har satt opp en basestasjon nær huset, slik at Wozniak får kontakt med sine venner og forretningsforbindelser. Årsaken skal være at de rike og fornemme beboerne synes at en basestasjon vil skjemme ut nabolaget.

En trøst kan det likevel være at noen mil lenger nord – i Seattle – sitter Microsoft-sjefen Steve Ballmer uten mulighet til å få lagt inn bredbånd i sitt hus…

Stikkord: Mobil