Gulf War 2 Bush

Annonse


Flash-spill «simulerer» Irak-krig

Gulf War 2 BushBaghdad faller raskt. Deretter går Irak til angrep på Israel med Anthrax, som svarer med atomvåpen – og moroa er i gang. Kurderer går til opprør i Nord-Irak, Al-Qaeda-fraksjoner dukker opp som sopphatter i de arabiske landene, blodige opprør startes i Saudi-Arabia, og kjernefysiske stridshoder veksler hender som dollarsedler.

Alt dette mens du, president Bush, får regelmessige hysteriske og/eller tørrvittige oppdateringer fra dine krigskåte rådgivere, inkludert Donald Rumsfeld, Colin Powell, og Condoleeza Rice.

– Dette er en forespeiling av det mest sannsynlige utfallet av en ny krig i Gulfen. Det er ikke noe vits i gå folk inntrykk av at vi kan unngå det verste ved å gå til krig, sier data-animatør Dermot O’Conner, som i disse dager opplever at 20,000 mennesker spiller hans Flash-produksjon Gulf War 2 daglig på www.idleworm.com.

Velg din tyrann

Nå er riktignok interaktiviteten i “spillet” Gulf War 2 ekstremt lav, da det eneste valget du faktisk blir bedt om å gjøre er å velge en av tre militære, bartebærende storkriminelle som Saddam Husseins etterfølger – som nautrligvis øyeblikkelig vil trenge USAs militære hjelp for å holde Irans iltre tropper unna.

Annonse


– Bush-administrasjonen kan ikke gå til krig uten å skape fullstendig kaos. Jeg kan ikke se at krigen er verdt risikoen, sier O’Connor til nyhetstjenesten Reuters.

Donald Rumsfeld kommer med gode råd i Gulf War 2

Annonse