Hopp til navigasjon Hopp til innhold

SMS-krigen i gang

Fredag kveld åpnet Teletopia for SMS-meldinger til 49 øre stykket – under halvparten av Telenor. Du trenger ikke bytte abonnement.

Valentines day SMS
Administrerende direktør Robert Hercz i Teletopia AS kunne fredag kveld etter fem års kamp mot Telenor-systemet endelig lansere SMS til under 50-øringen. Han bekrefter at deres SMS-C nå er tilkoblet Telenor Mobils nett.

Teletopia vil ennnå bruke noen dager på testing og sikring av verdikjeden. Men tjenesten som gjør at du uten å skifte abonnement kan sende SMS til 49 øre per melding er oppe og går allerede nå.

Må være Telenor-kunde

Forutsetningen er at duer tilknyttet Telenors nett som Telenor Mobil-kunde. For å oppnå en pris på 49 øre, må du verve 10 kunder til Teletopia. Gjrø du ikke det, er prisen 58 øre. Kunder av Telenors underleverandører kan ikke få tilbudet nå, men vil trolig få det på sikt. Chess har allerede satt ned prisen på SMS til 48 øre. NetCom-kunder kan ikke få tilbudet.

Kundene strømmer til

I følge NRK Dagsnytt har Teletopia allerede på under ett døgn fått mange tusen SMS-kunder, og tilstrømningen ventes å bli stor i løpet av neste uke.Teletopia har inngått avtale med kontantkortleverandøren HandCash. HandCash-kort til en verdi av 100 kroner, eller 204 SMS-meldinger, vil selges via bensinstasjoner over størstedelen av landet.

Slik gjør du

Ved helt enkelt å endre »nummer til meldingssentral» via menyene i sin mobiltelefon fra +4790002100 (som er Telenors nummer) til Teletopias nummer +4799801000, vil norske mobilbrukere får langt lavere priser på SMS-meldinger enn det som gjelder i dagens regime, sier Robert Hercz.

(Telecom.no)

Stikkord: Mobil