Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny Service Pack til XP

Microsoft slapp mandag en ny versjon av Service Pack 1 for Windows XP, for å overholde Java-dommen.

Windows XP Logo
Microsoft la ut Service Pack 1a (SP1a), som den heter uten å annonsere den med store bokstaver og superlativer.

Foruten at Microsofts egen Java er fjernet inneholder SP1a ingen endringer i forhold til Service Pack 1 som ble lansert i september 2002, så de som allerede har lastet ned den opprinnelige SP1 trenger ikke installere denne.

Juni

Microsoft skal gi ut enda en Service Pack snart. SP1b kommer til å inneholde Sun Microsystems versjon av Java, og skal gjøres tilgjengelig for alle Microsofts kunder i juni.

SP1b skal ikke bare bli gjort tilgjengelig gjennom Windows Update eller andre nedlastningsvarianter, men Microsoft skal også distribuere oppdateringen på CD-plater til flest mulig kunder, skriver BetaNews.

Mange er overrasket over at Microsoft er så rakse med å gi ut en ny versjon av Service Pack 1. De har fått innvilget en pause i utførelsen av dommen mot dem i påvente av at de har annonsert at de vil anke dommen.

Service Pack 1a kan lastes ned fra Windows Update eller Microsofts nedlastningssider.

Stikkord: programvare, windows