Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fiffig program utvider Messenger

Hva om du kunne få Messenger til å sjekke POP-mailkontoen din, logge samtaler, og svare automatisk på chat når du er ute og tusler?

Messenger Helper 2
Messenger er flotte saker, og benyttes i det minste hyppig her i ITavisen.no-redaksjonen, Det er riktignok et par småting man gjerne kunne tenkt seg, og det finnes en rekke alternative programmer med flere muligheter (f.eks Trilian ), men for de som er fornøyde med MSN Messenger er det også muligheter for å utvide funksjonaliteten.

En hjelpende hånd

Eksempelvis kan det være fruktbart å prøve Messenger Helper, et kjekt gratisprogram som tilfører tilfører praktiske funksjoner. Mest nevneverdig er automatisk og oversiktlig logging av samtalene dine og sjekking av POP-mail.

I lys av DVD-saken, hvor Økokrims bervismateriale utelukkende består av chattelogger fra Johansens PC, er det godt å se at Helper også stiller med passordbeskyttelse av loggfilene (noe som naturligvis hjelper lite hvis man i etterkant overgir passordet til Økokrim).

Videre har man en rekke andre mer eller mindre nyttige muligheter, for eksempel for gjennomsiktighet på Messenger-vinduene, stemmesyntese og opplesning av chatting, bosskey, fjerning av Microsofts reklamebanner, autosvar etter hvilken status du har satt, og ferdigdefinerte hurtigmeldinger.

Last ned gratis

For å laste ned Messenger Helper, besøk www.helperstudio.com.

Stikkord: programvare, windows