Hopp til navigasjon Hopp til innhold

P800 salgsuksess i Sverige

Ikke noen telefon skaper større omsetning i svenske telebutikker enn P800. I Norge sliter man med leveransene.

Sony Ericssons nye kameramobil P800 selger godt i Dialectbutikkene utgjorde salget av P800 25 prosent av desemberomsetningen, til tross for at telefonen ikke kom i butikkene får sist i måneden, melder Dagens Industri.

Pangsuksess

Dialect-kjeden fik 1.200 telefoner som ble solgt på et blunk, sier salgssjef i Dialect, Tony Sjøberg. Også i Geabs butikker har de merket etterspørselen. – Det smalt bare til. Midt i julestria sprang folk av sted for å kjøpe den, sier Geabs markedssjef Daniel Lindholm. Han sier også at han aldri tidligere har opplevd at en så dyr telefon selger så bra.

Flest 3310

Siden P800 kom i salg like før jul har den stått for dobbelt så høy omsetning som Nokias storselger 3310. Men i antall enheter selger Nokia fortsatt mest.

Leveringsproblemer

Også her hjemme er interessen for P800 stor. Hvordan salget av P800 vil være er det for tidlig å si, blant annet fordi det ennå ikke er kommet større partier av telefonen til forhandlerne.

Verdens beste telefon

P800 er en telefon med trykkfølsom skjerm, Bluetooth, innbygget kamera og en drøss med programmer og funksjoner. Den har Symbian 7.0 OS, skriftgjenkjenning, enhånds- eller tohåndsbetjening og er kort og godt den beste GSM-telefonen som finnes i dag.

P800 averteres for priser ned mot 6.500 kroner uten abonnement.

Stikkord: Mobil