v600 linse motorola

Annonse


Her er Motorola-nyhetene

v600 linse motorola(Shanghai/ITavisen.no): Klokken 0500 i natt slapp Motorola endelig ut nyhetene om sine kommende modeller. ITavisen.no var til stede under begivenheten og bringer her en kort oppsummering av hva vi har i vente.

Nye v.600

Foto

De nye modellene er kort fortalt E365 med fargeskjerm og innbygget fotoapparat. Denne modellen har MMS og fargeskjerm, og skal være en lavprismodell for forbrukermarkedet. Du kan også sende talemeldinger til MMS-ene i denne telefonen.

Ny profmodell

V600 er den nye proffen med fargeskjerm som kan vise 64.000 farger. Denne telefonen har også Bluetooth, i tillegg til flere fotofunksjoner. Designmessig minner den mye om telefoner fra Panasonic og Samsung (klapp-telefoner), og selv det lille speilet fra Panasonic dukker opp igjen her. Telefonen kommer til høsten og vil koste litt over 2.000 kroner, hevder Motorola.

EDGE

T725 har støtte for EDGE men kommer neppe til Europa med det første

Motorola T725 er en spennende nyhet. Dette er så vidt vi vet den første telefonen som støtter EDGE, en svært rask overføringsteknologi for data, ofte kalt fattigmanns UMTS. Dette navnet har EDGE fått fordi den gir mye av den samme funksjonaliteten som UMTS (3G) uten at den påfører operatørene de samme utbyggingskostnadene. Denne telefonen er imidlertid først og fremst ment for Nord-Amerika.

Ny 3G-telefon

Motorola har også en ny 3G-telefon klar. Den heter A835 og er utstyrt med en stor fargeskjerm og ser ut til å være en telefon som først og fremst er for forbrukermarkedet. Motorola vektlegger i alle fall de gode spill-opplevelsene som en av de viktigste grunnene til å velge denne telefonen.

Tilpasning av telefonen ved installasjon av tredjeparts Java-applikasjoner vil bli viktigere og viktigere tror Motorola, som bruker store ressurser på å skape miljø for utvikling av nettopp slik programvare.

Accompli 388c har en fantastisk fargeskjerm.

Rå fargeskjerm

De øvrige nyhetene er V295, også dette en fotomobil med kamera. Denne telefonen har i tillegg Instant Messaging som en av de viktigste funksjonene.

Accompli 388c er tilnærmet identisk med 388-modellen som aldri kom lenger enn til lanseringen. Nå har telefonen fått en av de råeste fargeskjermene vi har sett, og med trykkfølsom skjerm og en masse programmer er dette en rå telefon. Den mangler imidlertid ennå Bluetooth.

Lavpris

Billigmodellene skal være lette å personliggjøre.

C350 og C380 blir de nye lavpristelefonene fra Motorola. Kan du klare deg ennå en stund uten fargeskjerm og fotoapparat i telefonen er det slike modeller som skal gi deg mest for pengene. Her er tilpasning ved hjelp av midi-ringetoner, utbyttbare deksler og ulik bakgrunnsbelysning det som skal skape entusiasme blant forbrukerne.

380 får fargeskjerm, og skal etter planen koste under 1.500 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse