Xbox negativ

Annonse


Gir opp Xbox-crack

Xbox negativProsjektet hadde etter eget utsagn 3.500 deltagere som alle prøver å teste ut krypteringsnøkler. Krypteringsnøkkelen som låser maskinvaren i Xbox er på 2.048 biter, og sies å være nesten umulig å knekke, selv med så mange ressurser.

Prosjektet har hittil klart å eliminere over 7 millioner nøkler som ikke fungerte, men dette er bare en liten brøkdel av de mulige kombinasjonene som må prøves.

Press

Uansett har Microsoft følt seg nok truet til å ta affære. Selskapets advokater har lagt press på gruppen som styrer prosjektet, og nettsiden deres har nå blitt endret.

I følge den nye nettsiden vil NeoProject, «av juridiske årsaker» ikke lengre jobbe med prosjektet og initiativtakerne vil ikke lengre kommentere eller svare på spørsmål om knekking av krypteringen i Xbox.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse