Linux Xbox

Annonse


Linux-Xbox Project forlenget

Linux XboxProsjektet var i utgangspunktet todelt. Den første delen gikk ut på å få en versjon av Linux til å gå på Xbox-konsollen. Premien på nesten 700.000,- kroner ble utbetalt i juli i fjor.

Den andre delen av konkurransen går ut på å kjøre en versjon av Linux på en umodifisert konsoll, altså med kun den originale maskinvaren. Fristen for å innkassere premien gikk ut ved årsskiftet, men når har altså prosjektets sponsor forlenget fristen til å vare ut 2003.

Prosjektet er sannsynligvis forlenget fordi det brukes betraktelige ressurser på å oppfylle kravet. Flere grupper jobber sammen med forskjellige småprosjekter for å få kabalen til å gå opp. Det ville være for galt om alle skulle legge ned arbeidet nå fordi «gulroten» ble tatt bort.

Les mer om prosjektet på http://xbox-linux.sourceforge.net/.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse