Counter-Strike skjermbild

Annonse


Counter-Strike endte i blodbad

Counter-Strike skjermbildNetStreet Internet Cafe i Northridge, Los Angeles, var i romjulen scene for det politiet mistenker var et asiatisk gjengoppgjør. Og den utløsende faktoren var en turnering i det nettbaserte skytespillet Counter-Strike.

Basketakene foregikk med stoler, stålrør, og skytevåpen, mens et hundretalls mennesker strømmet til kaféen for å få med seg slagsmålet. En tenåring ble skutt i foten, og en annen slått i hodet med en stol, melder nyhetstjenesten Reuters.

Politiet opprørt

Den samme nettkaféen var i juli åsted for mordet på en 19 år mann, som ble skutt på vei hjem fra en spillekveld.

I Orange County alene, sør for Los angeles, melder politiet om over 300 utrykninger til byens nettkaféer siden juni i fjor. Dette til tross for at innehaverne er forpliktet til både å oppdrive en årlig lisens fra politiet for å drive lovlig, og å sørge for sikkerhetsvakter på nattestid.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse