Apple-logo

Annonse


På’n igjen med Apple-PDA

Apple-logoI følge den vanligvis pålitelige kilden C|net News.com dreier det seg om en bærbar enhet (ikke nødvendigvis en PDA) med innebygd støtte for de to trådløse standardene Bluetooth og WLAN 802.11b.

Nettstedet holder det for svært sannsynlig at Steve Jobs vil vise fram en slik enhet i morgen, når han holder sin åpningstale på MacWorld tirsdag kveld kl. 18.

Media Center-svar?

Enheten skal i følge ett av ryktene være en konkurrent til Windows XP Media Center Edition, en spesialutgave av Microsofts operativsystem som blant annet kan brukes til å ta opp TV-programmer.

Andre hevder at det er Apples svar på Tablet PC, de tastaturløse skjermene med fullverdige PC-funksjoner innebygd som Microsoft har slik tro på, og som flere av de store PC-produsentene (blant andre Acer og HP Compaq) har begynt å produsere.

Annonse


Noe helt nytt?

Atter andre mener det er en slags framvisningsenhet for digitale video- og stillbildekameraer og TV/hjemmekino, til bruk der hvor det er upraktisk å bruke en TV til å vise bilder eller film.

De mest entusiastiske betegner det nye produktet som noe helt nytt og revolusjonerende som verden aldri har sett før. Med en slags mystisk aura tilsvarende den som superscooteren Segway en gang var innhyllet i.

Eller kanskje er det nok en gang bare løse rykter alt sammen. Skru på PC-en tirsdag kveld og se selv. Apple-showet blir nettkastet HER.

Annonse


Annonse


Annonse