Annonse


Ny iCal og iSync

iSync har hittil bare vært i betaversjon, med en del bugs. Nå sier Apple at de fleste av disse er fikset.

Bedre Palm-støtte

Samtidig er støtten mot Palm bedre. Synkroniseringen går raskere, og flere enheter (blant andre Handspring, som har skapt endel trøbbel) fungerer mot programmet. Nå kan du også synkronisere direkte mot adresseboka i OS X. Tidligere måtte du gå veien om Palm Desktop.

iSync har nå også fått Bluetooth-støtte for Palm-enheter som Tungsten.

Synkroniseringssymbolet ligger nå klar i menylinjen, slik at man kan synkronisere når man måtte ønske, uten å måtte starte programmet. Du kan synkronisere både mobiltelefon (fortrinnsvis Ericsson T68i), PDA (Palm/Handspring), MP3-spiller (iPod) og Microsoft Entourage på Mac samtidig, slik at du overalt har oppdaterte kalendre og adressebøker.

Mer import

Med den nye versjonen av iCal har Apple forbedret ytelsen, fikset feil og ikke minst økt repertoaret av kalenderprogrammer det kan importeres direkte fra.

Hittil har bare de som betaler for et abonnement på Apples nett-tjeneste .MAC eller disponerer en WebDAV-server kunnet synkronisere kalenderen mot nettet. Men siden sist har det grodd opp en skog av nettsteder som tar på seg jobben. En av de mest populære er iCalShare.com. Her kan du abonnere på en rekke spesialiserte kalendere, enten du er interessert i sport, musikk eller politikk. Eller rett og slett bare gjøre din egen kalender tilgjengelig på nettet for andre – eller deg selv.

Her laster du ned (Bare for Mac-brukere med OS X versjon 10.2.1 eller nyere):

iSync
iCal

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse