Photoshop

Annonse


Photoshop 8.0 i år

PhotoshopAdobe selv har foreløpig ikke bekreftet lanseringsdatoen, men neste genereasjon av det profesjonelle fotoverktøyet Photoshop skal ut på markedet sent i 2003, ifølge det nyhetstjenesten ExtremeTech hevder er sikre kilder.

Hva blir nytt?

Photoshop 8.0, som nå utvikles under kodenavnet «Dark Matter», vil inneholde en rekke nye funksjoner, inkludert muligheten for såkalte «filter layers» for mer fleksible redigerings- og effektfunkjsoner, støtte for 16-bits billedbehandling, utvidete PDF-verktøy, nøstede billedlag, og muligheten for å jobbe med billedpunkter som ikke er firkantede.

Mac-versjonen av Photoshop 8.0 skal angivelig kreve Max OS X Jaguar v10.2 for å fungere.

Adobe skal også ha oppgraderinger for de fleste av sine øvrige produkter klare senere i 2003, inkludert Illustrator, After Effects 6 og InDesign 3.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse