e-post

Annonse


Ny spam-killer fra McAfee

e-postMengden av useriøse e-postutsendelser har eksplodert, og ondet ser ikke ut til å ha noen ende. Men om du installerer et såkalt spam-filter kan du i det minste spare deg for det meste av søppelet.

Automatisk filteropdatering

SpamKiller laster automatisk ned oppdaterte spam-filtere som inneholder lister over avsendere du ikke vil ha noe med å gjøre. Men du kan også selv gjøre en del innstillinger for å tilpasse programmet.

Velg hva du vil ha

Blant funksjonene i SpamKiller 4.0 er muligheten for å benytte egne lister over spam-avsendere, legge spam i karantene utenfor innboksen, importere egne adresser inn i listen over godkjente avsendere, monitorere og filtrere flere e-postkontoer i samme e-postprogram og sende varsle til avsenderen om at aktiviteten er uønsket.

SpamKiller 4.0 kan rense MSN/Hotmail, POP3 og MAPI e-post.

Slette fra e-postlister

– Du kan også sette opp programmet slik at det forteller avsenderen at kontoen ikke er aktiv. Flere useriøse avsendere har programmer som automatisk sletter adresser som ikke er aktive, hevder McAfee.

SpamKiller 4.0 koster 310 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse