Adobe acrobat virus

Annonse


Microsoft med Acrobat-konkurrent

Adobe acrobat virusFor de aller fleste er Adobes Acrobat Reader standarden for dokumenter som er grafisk basert eller skannet inn fra analogt format. Adobes PDF-format er universelt, og har så langt ikke vært nevneverdig truet av noen.

ePeriodicals

Dette vil Microsoft nå endre på. De vil en gang i 2003 lansere ePeriodicals, et format som ligner mistenkelig på Acrobat. ePeridiocals er XML (Extensible Markup Language)-basert og vil i første omgang bli levert med den spesialsydde versjonen av Windows XP som ligger på «surfebrettet» Tablet PC.

Det er foreløpig ikke satt noen dato for lanseringen, og Microsoft vil ikke kommentere om ePeriodicals er ment som en virkelig konkurrent til Acrobat.

– Hva tok så lang tid?

Men analytikerne hilser programvaren velkommen:

– Jeg er overrasket over at Microsoft har latt Adobe ha dette området for seg selv så lenge, sier analytikere Paul deGroot i selskapet Directions On Microsoft til C|net News.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse