Opera 7

Annonse


Opera 7 beta 2 klar

Opera 7Det var bare en drøy måned side Opera Software stilte sin første betaversjon av Opera 7 for Windows til rådighet.

Nye funksjoner

Men siden den gang har det skjedd flere ting med MS Explorer-konkurrenter. For eksempel får vi se en innovativ «fast forward»-funksjon som skal hjelpe deg å bla fremover til den siden du sannsynligvis ønsker å besøke (mest anvendelig når du leser lange artikler eller blar gjennom store nettsteder).

Dessuten har Opera 7 en helt ny passord/login-manager, et eget panel som viser alle lenkene som er å finne på siden du besøker, og mange friske muligheter å skreddersy det grafiske grensesnittet.

Gratis med reklame

Som vanlig er Opera såkalt adware, det vil si man kan laste ned å bruke programmet gratis så lenge man godtar en reklame-banner bakt inn i grensesnittet. Opera 7 er derimot reklamefri de første 14-dager, som et insentiv for å bli registrert bruker – hvorpå annonsene forsvinner for godt.

For mer informasjon og nedlasting av Opera 7 beta 2 for Windows, se www.opera.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse