Annonse


Britney Spears, tatoveringer og fildeling

Trendforskere snur seg i stadig større grad mot Internett når de kartlegger nye trender blant folk. Og spesielt internasjonale trender.

Det er kanskje ikke alt nordmenn vil kjenne seg igjen i på listen, men så utgjør jo også vi en veldig liten del av antallet surfere i verden.

Og jeg kan like gjerne si det med en gang. Du finner ikke «sex» på listen fordi det er så overlegent alle andre søkeord at det ikke får være med på listen lenger.

Tegnefilm

Årets vinner, som i fjor er den japanske tegnefilmserien Dragonball. Søk etter serien på norske nettsider, forteller oss ganske fort at den ikke har noen stor tilhengerskare her til lands.

Men den er altså populær nok til å ha blitt nummer 1 to år på rad hos Lycos. Kanskje noe å tenke på for TV2s innkjøpere?

Jenter

Selv om de som ser ut til å ha ramlet mest på listene siden i fjor, er de ymse boybands som frekventerer eteren, ser det ut til at Internett på ingen måte lenger er fullt av guttunger som er på jakt etter nakne damer.

Også jentene gjør seg bemerket på årets toppliste. Søk etter tenåringsidoler er selvsagt populært, men det som for alvor markerer ungjentenes inntog er søking etter gallakjoler og hårfrisyrer til skoleballene.

Ellers er det fildeling, høytider og skatt som opptar folk flest. Du kan lese hele listen over de mest vanlige søkene hos Lycos.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse