ITbutikken.no

Annonse


ITbutikken.no billigst

ITbutikken.noAv Thor-Egil Solhaug, Hardware.no

Denne gangen må ikke ITbutikken.no dele pallen med noen som i forrige webshoptest, men sikrer seg den gjeveste plasseringen alene med en pris som er 3,48% over idealpris. ITbutikken.no er vant med å være i teten i de kvartalsvise pristestene vi har foretatt.

Fra 3. til 2. plass

Forrige tests tredjemann, Dius.no, stikker denne gangen av med andreplassen, og har vist muskler helt fra første gang de deltok i harware.nos prisundersøkelser. Det er heller ikke store forskjeller som skiller Dius.no fra øverste plassering, selv om de kun hadde fem av de ti valgte produktene inne. Kravet for å komme på rankinglista er at webshoper har fem eller flere av varene inne.

Bra nykommer

Tredjeplassen går denne gang til PCEksperten, som deltar for første gang. Det er alltid moro med nykommere som bidrar til å øke konkurransen om å levere billige varer til forbrukerne.

De neste plasseringene går denne gang til Amraam, Databutikken.com og PCutstyr på hendholdsvis fjerde-, femte- og sjetteplass.

Hele testen finner du HER.(Denne testen er utført av hardware.no.)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse