Nokia 7210

Annonse


7210 trukket tilbake

Nokia 7210Tekniske problemer stopper julesalget av Nokia 7210 i Storbritannia. Julesalget av Nokia 7210 vil ikke bli en suksess. I hvert fall ikke i Storbritannia. Mobiloperatørene O2 og T-Mobile har begge stoppet salget av telefonen.

Årsaken er at telefonens programvare er ustabil og at flere kunder rapportert at telefonen henger seg når de prøver å sende ett bilde. Noe som ikke er så vellykket, da 7210 er en av de første modellene med mulighet til å sende MMS-meldinger.

Låser seg

Dessuten låser radiodelen i telefonen seg slik at brukerne ikke kan ta imot samtaler eller ringe ut. Men på skjermen ser alt normalt ut, så brukeren vet ikke om problemet, skriver blant annet The Register og Scotland on Sunday.

British Telecom-eide O2 rapporterte om problemene i midten av november og nå har T-Mobile, som eies av Deutsche Telecom, oppdaget samme problemer.

Selskapet tilbyr alle som kjøpt en Nokia 7210 å levere den tilbake, og oppfordrer i en fax-melding alle butikker å ta bort alt markedføringsmateriale for modellen, i følge svenske Finansvision.

(Telecom.no)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse