Bush sang

Annonse


Forbered deg på karaokebølgen

Bush sangI Norge hadde vi en karaokebølge på 80-tallet. Nå kommer billige løsninger som kan lokke håpefulle sangfugler ut av dusjen og gi en ny farsott.

Mikrofonen, som selges for rundt 400 kroner, er relativt liten og enkel å installere. Du kobler den bare til videoinngangen på TV-en din og opp kommer menyene. Så kan du velge en sang og synge i vei mens teksten ruller over skjermen.

– Bakgrunnsgrafikken er ikke så god, og det kan ta en stund før du behersker alle funksjonene, skriver CNN i dag.

Tomt orkester

Karaoke er et japansk uttrykk som betyr tomt orkester. Normalt koster en karaokemaskin fra 2.500 kroner og opp til flere titalls tusen. Med rimelige anlegg ser karaoke ut til å bli en ny farsott. Singing Starz Video Karaoke Machine kan kjøpes på nettet for under tusenlappen. Med denne kan du filme deg selv mens du synger og ta opp forestillingen på video. Kvaliteten er så som så, men et morsomt leketøy er det, melder CNN.

Lydmaling

IVL Technologies Ltd. Har patenten på TVStar Microphone. Dette er et kanadisk selskap som ellers bygger utstyr som justerer stemmen på profesjonelle sangere. Med et trykk på en knapp gjør du stemmen din mer klangfull. Du kan også få stemmen din til å vibrere, eller du kan velge om du vil høres ut som en mann eller en kvinne.

Last fra nettet

Dingsen har 50 sanger innbygget, men du kan legge inn opp til 100 av dine egne favoritter. Ekstra sanger laster du ned fra onekeysongs.com. Her finnes en rekke kjente melodier som «A Moment Like This», «I Will Survive» og «Y.M.C.A».

Prisen per melodi du laster ned er drøyt 10 kroner. Vi spanderer gjerne en tier ekstra om det gir oss mulighet for å høre redaktøren synge «You Make Me Feel Like A Natural Woman» på neste julebord.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse