IP-telefon Spectralink

Annonse


Nytt liv i IP-telefoni

IP-telefon SpectralinkDermed ser det ut til at et lenge døende fenomen kan vekkes opp igjen. Så langt har taletelefoni over Internett vært et nisjeprodukt for folk med behov for billige, lange utenlandssamtaler. Eksempler er bedrifter med mye kontakt med USA, samt innvandrere fra land med høye teletakster og mangelfulle samtrafikkavtaler.

Liv laga

For de fleste andre har IP-telefon vært et dårlig og ustabibilt tilbud som man bare unntaksvis kan stole på. Talekvaliteten har vært varierende, og man har en tendens til å «hoppe av» linjen til stadighet.

Med IBMs nye satsing kan det vise seg at IP-telefoni er liv laga likevel.

Yves Lozach, sjef for IGMs globale nettverkstjenester, sier at IBM vil bli en rådgiver for VoIP (Voice over IP) på verdensbasis.

IBM ble nylig Cisco-gullpartner i Norge. De har også nylig kjøpt opp PWCs konsulentvirksomhet.

(Telecom.no)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse