UMTS ill med penger

Annonse


3G til 690 kroner måneden

UMTS ill med pengerHutchison, selskapet bak merkevaren «3», sier de vil gi betydelige rabatter til de første 20 000 kundene som kjøper seg inn i den mobile fremtid. Kundene vil kunne få en fast månedspris på 60 britiske pund (ca. 690 kroner) og opptil 100 pund (ca. 1150 kroner) med ett års bindingstid.

Fotball i alle kanaler

Prisplanene omfatter voice minutter, video minutter, tekst-, bilde- og videobeskjeder, e-post og innholdstjenester. Blant innholdstjenestene finnes videosnutter med høydepunkter fra Premier League fotballkamper og satelittbaserte lokasjonstjenester.

Tjenesten bundles med 3G-telefoner fra NEC og Motorola.

Grundige undersøkelser

– I 2002 deltok over 15 000 britiske kunder i markedsundersøkelser. Hensikten har vært å perfeksjonere hvert aspekt av 3s produkter og tjenester, sa Lise Gernon, 3s direktør for strategi og marked, ifølge ft.com.

– Det vi viser frem i dag, er resultatene av den omfattende analysen, sier hun.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse