Madster logo

Annonse


Pluggen ut for Madster

Madster logoFor noen uker siden ga Chicago-dommer Marvin Aspen ordre om at fildelingstjenesten Madster (tidlligere Aimster), som er under juridisk angrep av Recording Industry Association of America (RIAA), måtte sørge for at det ikke ble distribuert opphavsrettsbeskyttete filer på tjenesten.

Madsters eier Johnny Deep mente det ikke var mulig å gjennomføre en slik overvåking av hvilke filer brukerne av tjenesten utvekslet, og har derfor ikke kunne følge rettsvedtaket. Madster har følgelig også fungert som før de siste uken.

Aspen slår til

Nå ser det derimot ut som om moro er over. Denne uken ga nemlig Aspen ordre om å trekke pluggen på tjenesten, ifølge CNet News.

– Madster fortsetter å krenke plateselskapenes copyright, og uten en midlertidig forføyning vil de fortsette å lide uopprettelig skade, som stadig blir større, heter det i Aspens avgjørelse.

Dette er et stort slag mot Deep og Madster, naturligvis, men et lite slag mot nettets musikk-kopister, som forlengst har migrert til de mange andre lignende fildelingstjenestene der ute.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse