Virtual School

Annonse


Lærer med virtuelle elever

Virtual SchoolProgrammet, eller spillet om man vil er utviklet av The National College for School Leadership i England, og har vakt stor oppsikt blant lærere og ledere.

Spillet går rett og slett ut på å bombardere spilleren med store og små oppgaver som må prioriteres og enten gjøres selv eller delegeres. Ut fra hvilke valg man gjør, får man poeng og hint om hvordan man bedre kan utføre jobben sin.

Spillet er spesielt myntet på de som jobber i skoleadministrasjon.

Scenarier

Det er innarbeidet en rekke intrikate scenarier og problemstillinger i programmet. I likhet med virkeligheten kan man ikke sette verden på pause g utføre en oppgave av gangen. I spillet blir du mast på og mislikt eller likt. Og rett som det er dukker det opp en forstyrrelse som krever din udelte oppmerksomhet.

De som har brukt det har vært overrasket over hvor vanskelig det var å få en god poengsum, selv når de skulle simulere sitt eget yrke, melder BBC News.

Nå kan man selvsagt ikke gi en fasit på hvordan man utfører en lederstilling, men denne typen spill kan nok likevel være matnyttig for de fleste.

Ledersimulatoren kan man lese mer om her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse