Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Slik blir Office 11

Til sommeren kommer neste versjon av Microsoft Office, men allerede nå kan vi få en forsmak fra de som har testet betaversjonen…

Office 11 beta
Microsoft Office, en av verdens desidert mest brukte applikasjonspakker, er snart klar i ny versjon.

Hva er nytt?

Blant de største nyhetene i Office 11 er først og fremst en fullstendig integrasjon av XML-standarden. Dette skal gjøre det lettere for datautveksling mellom dokumenter og programmer, og nå vil vi for første gang få mulighet til å for eksempel lagre fullstendige word-dokumenter i XML-format, uten å miste noe av formatteringen.

Microsoft legger også stor vekt på ny layout i Outlook, hvor vi også blir lovet en del nye sikkerhetsforbedringer – blant annet at skummel kode ikke skal kunne kjøres gjennom forhåndsvisningsfeltet, og nye funksjoner som gjør det vanskeligere for spam-avsendere å plukke opp adressen din.

Skjermbilder og omtaler

En rekke publikasjoner har allerede publisert detaljer og skjermbilder fra betaversjonen, og du kan finne mer inngående informasjon blant annet på disse nettstedene: