Office 11 beta

Annonse


Slik blir Office 11

Office 11 betaMicrosoft Office, en av verdens desidert mest brukte applikasjonspakker, er snart klar i ny versjon.

Hva er nytt?

Blant de største nyhetene i Office 11 er først og fremst en fullstendig integrasjon av XML-standarden. Dette skal gjøre det lettere for datautveksling mellom dokumenter og programmer, og nå vil vi for første gang få mulighet til å for eksempel lagre fullstendige word-dokumenter i XML-format, uten å miste noe av formatteringen.

Microsoft legger også stor vekt på ny layout i Outlook, hvor vi også blir lovet en del nye sikkerhetsforbedringer – blant annet at skummel kode ikke skal kunne kjøres gjennom forhåndsvisningsfeltet, og nye funksjoner som gjør det vanskeligere for spam-avsendere å plukke opp adressen din.

Skjermbilder og omtaler

En rekke publikasjoner har allerede publisert detaljer og skjermbilder fra betaversjonen, og du kan finne mer inngående informasjon blant annet på disse nettstedene:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse