Yees.com

Annonse


Norsk Amazon-konkurrent

Yees.com– Vi satser på å være billigere og levere raskere enn både Amazon og de andre nettbutikkene, forteller en entusiastisk gründer Ståle Alden (21) til ITavisen.no.

Sammen med broren Øystein Alden (27) står han bak den nye nettbutikken. Kapital har de fått fra brødrene Jonny og Svein Hjelle, som driver distribusjonsselskapet Musikk Engros på Vestlandet.

Raskere og billigere

– Vår forretningsidé er å levere raskere og billigere enn andre nettbutikker. Også Amazon.com, sier Ståle Alden.

Yeees.com har et flatt fraktgebyr på 60 kroner pr. sending. Norsk moms og toll kommer i tillegg, for i prinspippet handler du med utenlandsk nettbutikk.

Spill, DVD og CD-plater med musikk er nå tollfrie. Men uansett må du betale dine 24 prosent merverdiavgift dersom varene koster mer enn 200 kroner.

Alltid fra billigste land

– Vi sender varene alltid fra det landet som blir billigst for kunden.Norske kunder skal ikke måtte betale noe mer enn de prisene som er oppgitt på siden, fordi vi i slike tilfeller vil sende varen fra vår norske avdeling, sier Alden.Ved kontoret i Eidsvåg er jobber nå fire personer – Alden-brødrene inkludert. Ytterligere 16 personer er fordelt på avdelinger i Ealing utenfor London (7), i Los Angeles (8). Før jul vil de også etablere seg med en person i Japan.

– Norge blir i minste laget for oss, så vi satser offensivt ute i verden. Sidene våre er utelukkende på engelsk, sier Ståle Alden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse