nVidia

Annonse


Neste generasjon GeForce

nVidiaDet forventes at grafikkprodusenten skal lansere sin neste generasjon GPU, NV30, på Comdex messen senere i høst, men har allerede nå begynt å skape blest om brikken gjennom å slippe ut opplysninger til pressen.

Det var tidligere hevdet at NVIDIA skulle slippe brikken på markedet innen jul i år, men disse planene har blitt skjøvet bakover til neste år.

Tyrannosaurus Chip

I følge NVIDIAs tekniske sjef, David Kirk kommer NV30 til å være dobbelt så raskt som GF4 er i dag.

Grafikkprosessoren kommer til å bestå av 125 millioner transistorer som eksempelvis kan utføre 100 Jurassic Park dinosaurer i 100 fps. Det er 10.000 dinosaurer per sekund og må vel være en eller annen form for rekord, melder The Inquirer.

Brikken vil være basert på DirectX 9, og er avhengig av denne for å yte fullt ut.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse