Commore SX 64

Annonse


WinXP på Commodore SX64

Commore SX 64De flest av oss husker nok gode gamle Commodore 64, men kanskje hadde noen også et forhold til SX 64, den bærbare varianten med 1 MHz CPU, innebygd 5-tommers fargeskjerm, TV-utgang, og 64K minne.

Operativsystemet er i utgangspunktet SX-64 BASIC, men «Dan» hevder at han klarer å få den til å kjøre både en fullgod og autentisk C64 emulator, såvel som flunkende nye Windows XP(!).

Multimediaburk

Det konverterte Commodore-klenodiet skal være i stand til å se DVD-film, spille MP3, og surfe nettet. Maskinen kjører visstnok det populære nettverksspillet Counter-Strike med 40 bilder i sekundet på 800 x 600 punkters oppløsning. Selv USB-tilkobling skal Dan ha fått fikset frem.

Og hva er poenget med alt dette? Å ha en fullstendig bærbar klassiker av en datamskin å imponere andre nerder med på LAN-fester, selvfølgelig!

Følg prosjektet på x64.opsys.net

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse